RICA Tuning

tuningOm u nóg meer uit uw auto te kunnen halen, nog meer rijplezier te bieden en ook nog te besparen op brandstofkosten werkt Autoservice Sittard samen met RICA in Wateringen. RICA is wereldwijd een begrip als het gaat om het tunen van Volvo`s en diverse andere automerken, zoals onder andere BMW, Ford en anderen.

De belangrijkste reden voor ons om voor RICA te kiezen is de historie en specialistische kennis die er voor Volvo aanwezig is. Al vanaf de eerste 850 modellen is Rica de meest gekozen tuner voor zowel particulieren als Dealer-bedrijven.


Wat heeft een getunede motor wat u nu niet heeft?

Afhankelijk van de manier van tunen kan er gekozen worden voor verschillende doelstellingen. Zaken als trekkracht maximaal vermogen in PK`s en Nm`s vliegen dan om de oren. RICA heeft ervoor gekozen om bij het tunen hoofdzakelijk de rijeigenschappen en de reactie op de gaspedaal te verbeteren. Het maximale vermogen en belangrijker de kracht uitgedrukt in Newton meters zijn daarbij de variabele welke opnieuw in kaart worden gebracht.

Wat is het resultaat?

Vooral bij turbo-motoren zijn er goede resultaten te behalen. U gaat het meteen al merken wanneer u de eerste keer de koppeling op laat komen. De auto voelt nauwkeuriger, de automaat reageert vlotter en zal sneller door de versnellingen gaan bij gelijkblijvende hoeveelheid gas. Het gevolg is dat de auto zich met (veel) minder toeren zal verplaatsen waardoor er minder vulling nodig is en er dus minder brandstof gebruikt zal worden. In de praktijk zal blijken of uw rijgedrag dit zal toestaan. Omdat de auto meer intuïtief rijdt zal u minder bezig zijn met werken en denken en wordt de rit meer ontspannen.

Voor meer informatie :http://www.rica.nl/index.php

De voordelen

pijl Snelle service
pijl Volvo Specialist
pijl Ruim 20 jaar ervaring
pijl Betaalbaar onderhoud
pijl Al uw onderhoud, één adres

Contactinformatie

Autoservice Sittard

Handelsstraat 2
6135 KL Sittard
046 - 451 03 42

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Privacybeleid

Routebeschrijving